Benvinguts a PixelSecure

Sabadell - Carrer de les Paus, Espanya

Nosaltres

Qui som?

PixelSecure és una empresa dedicada a la informàtica.
T'ajudem en tota mena de problemes que tinguis on sigui. Els nostres valors reflecteixen els d'una empresa fundada per un grup d'informàtics i programadors. Estem disponibles a Sabadell - Carrer dels Paus, Espanya.

Què fem?

Ens especialitzem més en la configuració de servidors per a escoles o altres llocs.
Muntem ordinadors per als clients, ja siguin ordenadors gaming o per a treballar a casa. Oferim un servei d'assistència en línia, on podem ajudar els clients o empreses a solucionar els problemes que tinguin.

Com ho fem?

Oferim el servei de connectar-nos al teu ordinador o servidor molt més fàcil, des de casa o empresa, sense haver de venir a la nostra botiga. Per a aquells que requereixen de muntatge o compra de components, en Carrer dels Paus està la nostra botiga d'informàtica PixelSecure. Amb el nostre equip professional manem a muntar servidors en les vostres empreses.

Serveis

Assistència en línia

Per a poder contactar de manera directa amb nosaltres una manera és connectar-nos remotament a ordinadors o servidors amb el nostre equip informàtic preparats les 24 hores, es connecten remotament a través de programes creats per a facilitar la connexió.(tot aquest servei que donem és des de la nostra botiga)

Muntatge d'equips

Muntem i reparem qualsevol tipus d'ordinadors, tant ordenadors gaming fins a ordinadors d'oficina.
També reparem portàtils, tauletes, mòbils, qualsevol dispositiu.

Muntatge de servidors

Si el que vols és utilitzar un servidor per a la teva empresa, a la nostra botiga situada en Sabadell - Carrer dels Paus, Espanya et muntem i instal·lem qualsevol tipus de servidor en la vostra empresa. "Amb un cost zero en la instal·lació, sempre que utilitzis els nostres serveis."
El servidor es configura adaptant-nos a les vostres necessitats d'empresa.

Com contactar-nos?

Per a contactar amb nosaltres fàcilment oferim el nostre número de telèfon de WhatsApp al (685 745 842), des d'aquí podeu informar-nos a través del xat privat per a poder solucionar o configurar qualsevol problema.

El nostre catàleg

Amb el nostre catàleg de components, pots triar que tipus de component necessites per al teu pròxim ordinador nou, tant com gaming o ordinador d'oficina.
En el mateix catàleg, té diferents categories per a poder trobar el que necessites, com per exemple, components d'ordinadors, portàtils, tauletes i mòbils.

Equip Informàtic

Oferim el servei d'estar connectats remotament amb el nostre equip informàtic, preparat per a poder connectar-nos remotament des de la nostra botiga les 24 hores, per si sorgeix algun tipus de problema i poder reparar-lo al més aviat possible. Si necessites més ajuda, també oferim el nostre número de telèfon de WhatsApp al (685 745 842).

CONTACTA'NS.

685 745 842

PixelSecure@gmail.com

XARXES SOCIALS:

PixelSecure

PixelSecure

PixelSecure

PixelSecureBy Daniel Olivares & Xavi Font